Nesmuk Diamor kokkekniv er belagt med harde karboner i knivbladet, samt en innfelt «diamant-coating» (Diamor-belegg) på den ene siden, som gjør at eggen varer mer enn 10 ganger lenger enn andre kniver.
En lett og effektiv kuttekniv med litt kortere blad som egner seg til de fleste oppgaver.
En tradisjonell og effektiv kokkekniv som ofte er de profesjonelle sitt valg og egner seg til både kjøtt, fisk og grønnsaker.
En Japansk kokkekniv med hull og riller for å unngå vakuum når man kutter. En allsidig og effektiv kjøkkenkniv til kjøtt, fisk og grønnsaker.
Keramisk kniv laget på en unik måte med isostatisk press som gjør bladet svært tett og motatandsdyktg mot slitasje.
Øyos Opal kokkekniv, skarp og vakker, i damask med en solid slire i lær. Kniven ligger godt i hånden og balansen er fin.
Øyos Opal kokkekniv, skarp og vakker, i damask med en solid slire i lær. Kniven ligger godt i hånden og balansen er fin.
Denne kokkekniven egner seg godt til både kjøtt, fisk og grønnsaker. Denne kniven ble belønnet med terningkast 6 i Aftenpostens knivtest.
Denne kokkekniven, kjent fra Camp Culinaris, er ofte de profesjonelle sitt valg og egner seg godt til både kjøtt, fisk og grønnsaker. Kniven brukes også som en trancherkniv. Nyhet - Vi tilbyr nå gravering på denne kniven!
Nesmuk er fantastiske, luksuriøse kniver.
Nesmuk er fantastiske, luksuriøse kniver.
Nesmuk er fantastiske, luksuriøse kniver.
Et smykke av en kniv. Denne kniven er håndsmidd fulldamask med ca 350 lag. C100.